Harmony Handmade

Săptămâna Internațională a Bebelușilor Purtați, Iași, 8 – 14 Oct 2012

  • September 30, 2012 4:37 pm

Nu puteam începe să vă vorbesc despre acest eveniment, fără să vă povestesc în câteva cuvinte despre experienţa mea în purtarea bebeluşului şi de ce aceasta mă motivează să susţin acest lucru, atât de minunat pentru micuţ  dar şi pentru mămică!

Din păcate nu am reuşit să port amândoi copilaşii, întrucât prin 2008 când s-a născut David, nu erau atât de populare, iar eu nu am aflat de aceste mijloace decât la a doua sarcină, dar sunt fericită că am aflat de ele chiar şi atunci pentru că au fost salvarea mea! De ce? E simplu: mămică cu doi copii mici, fără ajutoare, decât tăticul care mergea şi la servici! Trebuia să mă ocup de cel mare, care avea atunci 1 an si 10 luni, dar şi de cel mic care vroia atingerea mămicii lui, trebuia să fac curăţenie, mâncare, piaţă, rufe de întins şi de strâns! Ei bine, le-am făcut pe toate cu un bebe mic într-un wrap elastic, la sânul meu, acolo mânca, acolo făcea nani, acolo ne alintam, îl sărutam pe căpuşor, dormea liniştit în timp ce eu îi cântam dar în acelaşi timp îl hrăneam pe David, ne jucam, coloram, îl plimbam pe afară în căruţ şi uite aşa băieţii mei au crescut, iar eu sunt extrem de mândră de ei şi de faptul că am avut şansa să-l port pe Dragoş, dar în acelaşi timp să am mâinile libere pentru David!

Dragoş a fost un bebe foarte liniştit, nici măcar colicii nu ne-au dat de furcă pentru că de fiecare dată când dădea semne de durere, îl aşezam în wrap, ne plimbam, iar el se liniştea instantaneu! La fel a fost şi cu erupţiile dentare, wrap-ul şi atingerea mea au fost cele mai bune calmante!

Am continuat purtarea până la 2 ani, în mei tai, un super mijloc de purtare al celor mici, uşor, confortabil şi frumos! Nu ştiu când a trecut timpul, nu ştiu când au crescut ei, dar mă bucur că am şansa să fiu o mămică full time, chiar dacă este solicitant şi de ce să nu recunosc, chiar greu câteodată, dar nimic nu se compară cu privirea, zâmbetul şi lucrurile frumoase pe care mi le spun: “Te iubesc, mami! Din tot sufletul meu!”

Susţin pe deplin purtarea micuţilor încă de la naştere, întrucât din propria experienţă vă spun că nimic nu se compară cu senzaţiile minunate pe care ţi le oferă atingerea şi mirosul lor, în permanenţă lângă tine, nimic nu se compară cu acel moment în care stă cu căpuşorul pe pieptul tău, ascultându-ţi bătăile inimii atât de familiare lui încă din burtică, nimic nu se compară cu acel moment în care se uită adânc în ochii tăi şi încearcă să-ţi spună în felul lui că eşti totul pentru el şi că se simte în deplină siguranţă, doar pentru că este în braţele tale! Purtarea bebeluşului este terapie psihică şi fizică atât pentru bebeluş dar şi pentru mămică! Nu trebuie decât să alegeţi un mijloc de purtare potrivit vouă şi micuţului vostru şi să vă lăsaţi iubirea să curgă liber!

Noi susţinem “Săptămâna Internațională a Bebelușilor Purtați, Iași, 8 – 14 Oct 2012”, povestind tuturor beneficiile purtatului şi oferim câteva produse necesare îngrijirii naturale a micuţului, realizate manual de mine, cu cea mai mare grijă şi dragoste pentru cei mici! Vom avea 3 pachete ce vor conţine:

1. Un pachet cu un săpun natural “Albinuţa Hărnicuţă”, un ulei pentru masaj “Baby Smile” şi o cremă “Baby Dream”

2. Un pachet cu un săpun natural “Sweet Baby” şi o loţiune solidă “Baby Touch”

3. Un pachet cu un săpun natural “Sensibilul” şi un baton pentru răni şi lovituri “Little Adventurer”

Despre eveniment avem pagina principală de Facebook şi pe blogul destinat!

Vă stăm alături pentru orice întrebare, nelămurire, sfat sau poveste!

Fiţi alături de noi!

Cu drag,

Delia

1 Comment

  1. […] Si pentru ca e o seara relaxata, vom da si doua premii de la Harmony Handmade! […]

Leave a Reply